tiistai 20. tammikuuta 2015

Kuvapostaus: hummusta ja kahvia

Lauantaina kävin tuttujen kanssa retkellä ja monen tunnin retkeilyn jälkeen oli kurniva nälkä. Pysähdyimme Abu Goshiin syömään,ja otin hummuksen kikhérneillä ja salaatin. Pöytään tuotiin myös lautasellinen kuumia falafel-pyöryköitä ja  suolakurkkuja. Hummusannokseni oli pienoinen pettymys,sillä olen tottunut Carmel-torin ihanassa hummuspaikassa siihen ,että hummuksen päälle tulevat kikherneet ovat lämpimiä.Tässä annoksessa ne olivat hyvinkin kylmiä ,eikä se ollut yhtä hyvää kuin kuumien kikherneiden kanssa tarjottuna.
Falafelit sen sijaan olivat hyviä,samoin kuin kurkut ja oliivit.
Ravintola oli aivan täynnä  ja istuinpaikkamme lähellä olevan keittiöluukun kohdalla kuvassa näkyvä kokki teki hummusannoksia sellaisella vauhdilla että huh!
Kylmänä talvisena viikonlopun aamuna kävin kahvilla ja keitollakin (piti lämmitellä) uudessa Cofixissa  eteläisessä Tel Avivissa.Olen täällä blogissa kertonut Cofix-ketjusta,jossa joka ikinen tuote maksaa saman verran eli hieman yli euron,oli se sitten mitä. Yleensä Cofixin pisteet ovat pieniä;ulkona voi olla pöytiä ja tuoleja,tai sisällä baaripöytä,mutta tämä uusi piste on todella tilava ja istumapaikkoja on vain sisällä.Oli ihan kivan näköistä sisällä,
Seinällä kahvikupin alla ketjun tunnuslause:"fresh coffee-fixed price"
Tässä Cofixissa on myös baari.  Olisin halunnut linssikeittoni kanssa lasillisen valkoviiniä(sekin samanhintainen eli hieman yli euron) mutta henkilökunta ei löytänyt viinipullon avaajaa!
Yksityiskohtia baarin alueella
Cofixien  tiski-alue on aina junavaunun näköinen
Henkilökunta on todella ystävällistä ja minut muistettiin hyvin vaikka olin käynyt tuolla vain kerran aikaisemmin:) I love Cofix:)
Ikkunasta näkyy St.Tabithan kaunis kirkko.

12 kommenttia:

  1. Tässä postauksessahan yhdistyy kaksi maailman ihaninta asiaa: kahvi ja hummus! :) Voisipa Suomessakin saada tuollaisia hummusannoksia. Ja tuo kahvila vaikuttaa niin jännältä! Viinilasi eurolla on kyllä hurjan halpa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anni Minerva. minustakin kaksi tosi ihanaa asiaa;D Torin hummusannos on taivaallinen;tuo oli hyvä mutta en pitänyt niistä kylmistä kikherneistä ja muutenkin maksoi tuplasti toriin verrattuna. Viinilasi ja paukut eurolla;on kyllä uskomattoman halpaa!

      Poista
  2. Makee sisustus !!!! No kylläpä naurattaa...ettei löytynyt avaajaa..olisin saanu laakin :) ihana ihana hummus....namnam..juu,mennään sit Carmelin paikkaan ja nyt sit käydään kans syömässä ne Puuan pullat ?!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anneli:;tuosta taisi tulla mun lemppari-Cofix;D On bussireitin varrella just sopivasti... Joo ei tullut viiniä kun oli täysi pullo eikä löytynyt avaajaa;D Vähän harmitti mutta ensi kerralla otan ja toivottavasti löytyy avaajakin. Juu sinne mennään,siis molempiin!

      Poista
  3. Falafel och hummus äter jag gärna. Nya Cofix ser mycket trevlig ut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hovkonditorn.Jag också.,mättande och simpelt mat:) Och nya Cofix är inte alls illa:

      Poista
  4. Minuakin naurattaa täällä ettei viinipullonavaajaa löytynyt :D hyvin jemmattu! ja ihanan herkullisia ruokia näkyi taas monessa kuvassa, hummuksen lisäksi myös suolakurkut ovat lähellä sydäntäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne:joo vähän harmitti etten saanut sitä valkoviiniä keittoni kanssa,mutta pääseehän tuonne toistekin;D Hummus ja suolakurkut on hyvä kombo;D

      Poista
  5. No hupsis, kun oli avaaja kateissa ;) Herkullisen näköisiä annoksia.
    Katselin tänään ruotsalaista puutarhakeskiviikko ohjelmaa nauhalta ja siinä valmistettiin falafelia, hauska sattuma :))

    Meilläkin voisi suomessa olla kahvila, jossa kaikki maksaa vain vähän yli euron!
    Kivan näköinenkin on tuo kahvila :)

    VastaaPoista
  6. Tuittiina:;olivat kyllä vähän noloina kun ei löytynyt avaajaa;D Falafelit ovat hyviä eikä edes vaikeaa valmistaa:)
    Totta,tuollaiset Cofixit pitäisi olla joka puolella;nuo ovat saaneet(pakottaneet....) muut kahvilat alentamaan hintojaan:)

    VastaaPoista
  7. Aika hauskaa, ettei avaajaa löytynyt ;-) Mutta muuten paikka näyttää kivalta ja tuo hinta on kyllä suorastaan houkutteleva. Falafelit on ihania ja hummuskin on... oih tuli taas ihan vesi kielelle =)

    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  8. Olen muutaman kerran kaynyt Cofixissa kun tahan tyopaikan lahettyvillekin avattiin, taydet pisteet tuoreesta porkkana/appelsiini mehuista ja hernekeittokin oli hyvaa, mutta suurimpaan osaan tuotteista petyin kylla sen verran etta toiste ei tarvi kokeilla (kasvis-nuudelit oli niin pahaa etta lensi suoraan roskiin, energiapatukat ja bataattipiirakka just ja just syotavia).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...